Een goede voeding en het juiste dieet zijn een belangrijk onderdeel van de zorg in ziekenhuizen en verpleeg- en verzorgingshuizen. De voedingsassistent weet als geen ander wat de patiënt eet en is daarom een onmisbare schakel.
In deze cursus worden de volgende onderwerpen behandeld: Wat is goede voeding? Hoeveel voeding heeft mijn patiënt / cliënt nodig?, ondervoeding, aanpassen van de consistentie van het eten en de diëten. Na deze cursusdag heb je kennis en vaardigheden opgedaan die je in de praktijk kan gebruiken. De essentie van de inhoud van de cursus is beschreven in dit artikel: de 6 rollen van de voedingsassistent.





Werkvormen
Trainers Kosten Datum en plaats AccredatieVoedings- en dieetleer
Wat is een goede voeding voor patiënten en ouderen?
Hoeveel eten hebben patiënten nodig?
Diëten
Voeding met speciale consistentie
Sonde- en drinkvoeding
U kunt uw belangstelling aangeven via de Inschrijfbutton. U krijgt dan bericht. VUmc Amsterdam
Deze cursus kan ook incompany worden gegeven. Meer informatie is te vragen via info@focusopvoeding.nl
Schrijf je in!